| 000 | 01083nas a2200337 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR2014005473 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130152217.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aL02 | ||
| 100 | 1 | _aAlebrante, L. | |
| 100 | 1 | _aDonzele, J.L. | |
| 100 | 1 | _aOliveira, R.F.M. de | |
| 100 | 1 | _aSaraiva, A. | |
| 100 | 1 | _aGuimarães, S.E.F. | |
| 100 | 1 | _aFerreira, A.S. | |
| 245 | 1 | _aAvailable phosphorus levels in diets for pigs with high genetic potential for lean meat deposition Kept in thermoneutral environment from 15 to 30 Kg | |
| 650 | _aSUÍNO | ||
| 650 | _aRAÇÃO | ||
| 650 | _aGENÓTIPO | ||
| 650 | _aTEMPERATURA | ||
| 650 | _aGANHO DE PESO | ||
| 650 | _aCONVERSÃO ALIMENTAR | ||
| 773 | 0 |
_tRevista Brasileira de Zootecnia (Brazil) _xISSN 1806-9290 _g(Feb 2011), v. 40(2) p. 323-330 _wBR2014005473 |
|
| 856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/rbz/v40n2/13.pdf |
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c321711 _d321711 |
||