| 000 | 00934nas a2200289 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR2014005624 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130152229.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aL02 | ||
| 100 | 1 | _aTrindade Neto, M.A. da | |
| 100 | 1 | _aToledo, A.L. de | |
| 100 | 1 | _aKobashigawa, E. | |
| 100 | 1 | _aDonato, D.C.Z. | |
| 100 | 1 | _aAlbuquerque, R. de | |
| 245 | 1 | _aDietary levels of lysine for male broilers from 23 to 36 days of age: performance and body composition | |
| 650 | _aFRANGO DE CORTE | ||
| 650 | _aNUTRIÇÃO | ||
| 650 | _aAMINOÁCIDO | ||
| 773 | 0 |
_tRevista Brasileira de Zootecnia (Brazil) _xISSN 1806-9290 _g(Mar 2011), v. 40(3) p. 609-615 _wBR2014005624 |
|
| 856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/rbz/v40n3/20.pdf |
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c321796 _d321796 |
||