000 01042nas a2200337 4500
001 BR2014005703
003 BR-BrBNA
005 20231130152259.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ02; J11
100 1 _aJunqueira, M. da S.
100 1 _aSimões, A. do N.
100 1 _aSediyama, T.
100 1 _aCôrrea, P.C.
100 1 _aPuschmann, R.
245 1 _aBiochemical and bioactive phytonutrients changes in tissues of two cultivars fresh-cut cassava in stick form under refrigerated storage
650 _aMANDIOCA
650 _aBIOQUÍMICA VEGETAL
650 _aVARIEDADE
650 _aTECNOLOGIA DE ALIMENTO
650 _aARMAZENAMENTO
650 _aREFRIGERAÇÃO
650 _aQUALIDADE
650 _aCAROTENÓIDE
773 0 _tCiência Rural (Brazil)
_xISSN 0103-8478
_g(Jul 2014), v. 44(7) p. 184-1290
_wBR2014005703
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c322027
_d322027