000 | 00922nas a2200313 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2014005960 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130152309.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aL02 | ||
100 | 1 | _aSantana, Y.A.G. | |
100 | 1 | _aAlves, A.A. | |
100 | 1 | _aOliveira, M.E. de | |
100 | 1 | _aMoreira Filho, M.A. | |
100 | 1 | _aCerqueira Neto, C.F. de | |
245 | 1 | _aNutritive value of sheep diets made up of hay from Tifon 85 grass and leucaena | |
650 | _aOVINO | ||
650 | _aLEGUMINOSA | ||
650 | _aVALOR NUTRITIVO | ||
650 | _aDIGESTIBILIDADE | ||
650 | _aDIETA | ||
650 | _aFENO | ||
773 | 0 |
_tRevista Ciência Agronômica (Brazil) _xISSN 0045-6888 _g(Apr-Jun 2014), v. 45(2) p. 387-392 _wBR2014005960 |
|
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c322109 _d322109 |