000 01129nas a2200361 4500
001 BR2014006384
003 BR-BrBNA
005 20231130152357.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aL51
100 1 _aAlvarenga, R.R.
100 1 _aRodrigues, P.B.
100 1 _aCantarelli, V. de S.
100 1 _aZangeronimo, M.G.
100 1 _aSilva Júnior, J.W. da S.
100 1 _aSilva, L.R. da
100 1 _aSantos, L.M. dos
100 1 _aPereira, L.J.
245 1 _aEnergy values and chemical composition of spirulina (Spirulina platensis)evaluated with broilers
650 _aFRANGO DE CORTE
650 _aDIGESTIIBLIDADE
650 _aDIETA
650 _aCOMPOSIÇÃO QUÍMICA
650 _aRAÇÃO
650 _aVALOR NUTRITIVO
773 0 _tRevista Brasileira de Zootecnia (Brazil)
_xISSN 1806-9290
_g(May 2011), v. 40(5) p. 992-996
_wBR2014006384
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/rbz/v40n5/a07v40n5.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c322462
_d322462