000 00983nas a2200313 4500
001 BR2014006853
003 BR-BrBNA
005 20231130152450.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aL01; Q04
100 1 _aSantos, P.V. dos
100 1 _aParis, W.
100 1 _aMenezes, L.F.G. de
100 1 _aVonz, D.
100 1 _aSilveira, M.F. da
100 1 _aTubin, J.
245 1 _aCarcass physical composition and meat quality of holstein calves, terminated in different finishing systems and slaughter weights
650 _aGADO HOLANDÊS
650 _aCONFINAMENTO
650 _aCARNE
650 _aCOMPOSIÇÃO QUÍMICA
650 _aPRODUÇÃO ANIMAL
773 0 _tCiência e Agrotecnologia (Brazil)
_xISSN 1413-7054
_g(Sep-Oct 2013), v. 37(5) p. 443-450
_wBR2014006853
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c322866
_d322866