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040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
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041 | _a(En) | ||
072 | _aL01; Q04 | ||
100 | 1 | _aSantos, P.V. dos | |
100 | 1 | _aParis, W. | |
100 | 1 | _aMenezes, L.F.G. de | |
100 | 1 | _aVonz, D. | |
100 | 1 | _aSilveira, M.F. da | |
100 | 1 | _aTubin, J. | |
245 | 1 | _aCarcass physical composition and meat quality of holstein calves, terminated in different finishing systems and slaughter weights | |
650 | _aGADO HOLANDÊS | ||
650 | _aCONFINAMENTO | ||
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650 | _aPRODUÇÃO ANIMAL | ||
773 | 0 |
_tCiência e Agrotecnologia (Brazil) _xISSN 1413-7054 _g(Sep-Oct 2013), v. 37(5) p. 443-450 _wBR2014006853 |
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909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
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