| 000 | 00909nas a2200289 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR2014006855 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130152450.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aL51; L50 | ||
| 100 | 1 | _aFluck, A.C. | |
| 100 | 1 | _aKozloski, G.V. | |
| 100 | 1 | _aMartins, A.A. | |
| 100 | 1 | _aMezzomo, M.P. | |
| 100 | 1 | _aZanferari, F. | |
| 100 | 1 | _aStefanello, S. | |
| 245 | 1 | _aRelationship between chemical components, bacterial adherence and in vitro fermentation of tropical forage legumes | |
| 650 | _aRUMINANTE | ||
| 650 | _aNUTRIÇÃO ANIMAL | ||
| 650 | _aANÁLISE QUÍMICA | ||
| 773 | 0 |
_tCiência e Agrotecnologia (Brazil) _xISSN 1413-7054 _g(Sep-Oct 2013), v. 37(5) p. 457-464 _wBR2014006855 |
|
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c322868 _d322868 |
||