000 00909nas a2200289 4500
001 BR2014006855
003 BR-BrBNA
005 20231130152450.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aL51; L50
100 1 _aFluck, A.C.
100 1 _aKozloski, G.V.
100 1 _aMartins, A.A.
100 1 _aMezzomo, M.P.
100 1 _aZanferari, F.
100 1 _aStefanello, S.
245 1 _aRelationship between chemical components, bacterial adherence and in vitro fermentation of tropical forage legumes
650 _aRUMINANTE
650 _aNUTRIÇÃO ANIMAL
650 _aANÁLISE QUÍMICA
773 0 _tCiência e Agrotecnologia (Brazil)
_xISSN 1413-7054
_g(Sep-Oct 2013), v. 37(5) p. 457-464
_wBR2014006855
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c322868
_d322868