000 00957nas a2200337 4500
001 BR2014007244
003 BR-BrBNA
005 20231130152533.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aJ13
100 1 _aBoiago, M.M.
100 1 _aBorba, H.
100 1 _aLeonel, F.R.
100 1 _aGiampietro-Ganeco, A.
100 1 _aFerrari, F.B.
100 1 _aStefani, L.M.
100 1 _aSouza, P.A. de
245 1 _aSources and levels of selenium on breast meat quality of broilers
650 _aCARNE
650 _aFRANGO DE CORTE
650 _aSELÊNIO
650 _aQUALIDADE
650 _aPRESERVAÇÃO DE ALIMENTO
650 _aARMAZENAMENTO
773 0 _tCiência Rural (Brazil)
_xISSN 0103-8478
_g(Sep 2014), v. 44(9) p. 1692-1698
_wBR2014007244
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c323180
_d323180