000 | 00957nas a2200337 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2014007244 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130152533.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aJ13 | ||
100 | 1 | _aBoiago, M.M. | |
100 | 1 | _aBorba, H. | |
100 | 1 | _aLeonel, F.R. | |
100 | 1 | _aGiampietro-Ganeco, A. | |
100 | 1 | _aFerrari, F.B. | |
100 | 1 | _aStefani, L.M. | |
100 | 1 | _aSouza, P.A. de | |
245 | 1 | _aSources and levels of selenium on breast meat quality of broilers | |
650 | _aCARNE | ||
650 | _aFRANGO DE CORTE | ||
650 | _aSELÊNIO | ||
650 | _aQUALIDADE | ||
650 | _aPRESERVAÇÃO DE ALIMENTO | ||
650 | _aARMAZENAMENTO | ||
773 | 0 |
_tCiência Rural (Brazil) _xISSN 0103-8478 _g(Sep 2014), v. 44(9) p. 1692-1698 _wBR2014007244 |
|
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c323180 _d323180 |