000 00955nas a2200337 4500
001 BR2014007246
003 BR-BrBNA
005 20231130152533.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ02; J14
100 1 _aPiccolo, J.
100 1 _aDaniel, A.P.
100 1 _aKlein, B.
100 1 _aFerreira, L.F.
100 1 _aRuviaro, A.R.
100 1 _aEmanuelli, T.
100 1 _aKubota, E.H.
245 1 _aOxidative stability of refrigerated fishpates containing loquat seed extract
650 _aPASTA DE PEIXE
650 _aEXTRATO VEGETAL
650 _aSEMENTE
650 _aNÉSPERA
650 _aOXIDAÇÃO
650 _aARMAZENAMENTO
773 0 _tCiência Rural (Brazil)
_xISSN 0103-8478
_g(Sep 2014), v. 44(9) p. 1705-1710
_wBR2014007246
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c323182
_d323182