000 | 00955nas a2200337 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2014007246 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130152533.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ02; J14 | ||
100 | 1 | _aPiccolo, J. | |
100 | 1 | _aDaniel, A.P. | |
100 | 1 | _aKlein, B. | |
100 | 1 | _aFerreira, L.F. | |
100 | 1 | _aRuviaro, A.R. | |
100 | 1 | _aEmanuelli, T. | |
100 | 1 | _aKubota, E.H. | |
245 | 1 | _aOxidative stability of refrigerated fishpates containing loquat seed extract | |
650 | _aPASTA DE PEIXE | ||
650 | _aEXTRATO VEGETAL | ||
650 | _aSEMENTE | ||
650 | _aNÉSPERA | ||
650 | _aOXIDAÇÃO | ||
650 | _aARMAZENAMENTO | ||
773 | 0 |
_tCiência Rural (Brazil) _xISSN 0103-8478 _g(Sep 2014), v. 44(9) p. 1705-1710 _wBR2014007246 |
|
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c323182 _d323182 |