000 00879nas a2200301 4500
001 BR2014008131
003 BR-BrBNA
005 20231130152657.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ02
100 1 _aSpinello, A.M.
100 1 _aLeonel, M.
100 1 _aMischan, M.M.
100 1 _aCarmo, E.L. do
245 1 _aCassava and turmeric flour blends as new raw materials extruded snacks
650 _aEXTRUSÃO
650 _aALIMENTO PREPARADO
650 _aFARINHA
650 _aMANDIOCA
650 _aAÇAFRÃO
650 _aINDÚSTRIA ALIMENTÍCIA
773 0 _tCiência e Agrotecnologia (Brazil)
_xISSN 1413-7054
_g(Jan-Feb 2014), v. 38(1) p. 68-75
_wBR2014008131
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c323790
_d323790