| 000 | 00879nas a2200301 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR2014008131 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130152657.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aQ02 | ||
| 100 | 1 | _aSpinello, A.M. | |
| 100 | 1 | _aLeonel, M. | |
| 100 | 1 | _aMischan, M.M. | |
| 100 | 1 | _aCarmo, E.L. do | |
| 245 | 1 | _aCassava and turmeric flour blends as new raw materials extruded snacks | |
| 650 | _aEXTRUSÃO | ||
| 650 | _aALIMENTO PREPARADO | ||
| 650 | _aFARINHA | ||
| 650 | _aMANDIOCA | ||
| 650 | _aAÇAFRÃO | ||
| 650 | _aINDÚSTRIA ALIMENTÍCIA | ||
| 773 | 0 |
_tCiência e Agrotecnologia (Brazil) _xISSN 1413-7054 _g(Jan-Feb 2014), v. 38(1) p. 68-75 _wBR2014008131 |
|
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c323790 _d323790 |
||