000 00926nas a2200301 4500
001 BR2015002247
003 BR-BrBNA
005 20231130153139.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aF03
100 1 _aDönas-Uclés, F.
100 1 _aJiménez-Luna, M. del M.
100 1 _aGóngora-Corral, J.A.
100 1 _aPérez-Madrid, D.
100 1 _aVerde-Fernández, D.
100 1 _aCamacho-Ferre, F.
245 1 _aInfluence of three rootstocks on yield and commercial quality of Italian sweet pepper
650 _aPIMENTA
650 _aPORTA ENXERTO
650 _aQUALIDADE
650 _aPRODUÇÃO
773 0 _tCiência e Agrotecnologia (Brazil)
_xISSN 1413-7054
_g(Nov-Dec 2014), v. 38(6) p. 538-545
_wBR2015002247
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c325861
_d325861