000 | 00942nas a2200301 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2015002220 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130153139.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aU10; F01 | ||
100 | 1 | _aMontanuci, F.D. | |
100 | 1 | _aJorge, L.M. de M. | |
100 | 1 | _aJorge, R.M.M. | |
245 | 1 | _aKinetic, thermodynamic properties, and optimization of barley hydration | |
650 | _aCEVADA | ||
650 | _aHIDRATACAO | ||
650 | _aMODELO MATEMATICO | ||
650 | _aPROCESSAMENTO | ||
650 | _aABSORCAO | ||
650 | _aPROPRIEDADE FISICO-QUIMICA | ||
773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 1678-457X _g(Oct-Dec 2013), v. 33(4) p. 690-698 _wBR2015002220 |
|
856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v33n4/v33n4a14.pdf |
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c325862 _d325862 |