000 00942nas a2200301 4500
001 BR2015002220
003 BR-BrBNA
005 20231130153139.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aU10; F01
100 1 _aMontanuci, F.D.
100 1 _aJorge, L.M. de M.
100 1 _aJorge, R.M.M.
245 1 _aKinetic, thermodynamic properties, and optimization of barley hydration
650 _aCEVADA
650 _aHIDRATACAO
650 _aMODELO MATEMATICO
650 _aPROCESSAMENTO
650 _aABSORCAO
650 _aPROPRIEDADE FISICO-QUIMICA
773 0 _tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil)
_xISSN 1678-457X
_g(Oct-Dec 2013), v. 33(4) p. 690-698
_wBR2015002220
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v33n4/v33n4a14.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c325862
_d325862