| 000 | 01070nas a2200349 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR2015002362 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130153157.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aQ04; | ||
| 100 | 1 | _aGalvão, M.T.E.L. | |
| 100 | 1 | _aMoura, D.B. | |
| 100 | 1 | _aBarretto, A.C.S. | |
| 100 | 1 | _aPollonio, M.A.R. | |
| 110 | 1 | _a | |
| 245 | 1 | _aEffects of micronized sodium chloride on the sensory profile and consumer acceptance of turkey ham with reduced sodium content | |
| 650 | _aSAL | ||
| 650 | _aSODIO | ||
| 650 | _aCARNE TRATADA | ||
| 650 | _aPERU | ||
| 650 | _aPALADAR | ||
| 650 | _aCONSUMIDOR | ||
| 650 | _aPESQUISA | ||
| 650 | _aCLORETO DE SODIO | ||
| 773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 1678-457X _g(Jan-Mar 2014), v. 34(1) p. 189-194 _wBR2015002362 |
|
| 856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v34n1/aop_cta_6267.pdf |
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c325974 _d325974 |
||