000 01060nas a2200361 4500
001 BR2015002480
003 BR-BrBNA
005 20231130153205.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ70;
100 1 _aBertagnolli, S.M.M.
100 1 _aSilveira, M.L.R.
100 1 _aFogaça, A. de O.
100 1 _aUmann, L.
100 1 _aPenna, N.G.
110 1 _a
245 1 _aBioactive compounds and acceptance of cookies made with Guava peel flour
650 _aFARINHA
650 _aGOIABA
650 _aRESIDUO ORGANICO
650 _aANALISE DE ALIMENTO
650 _aPROPRIEDADE FISICO-QUIMICA
650 _aPALADAR
650 _aCOR
650 _aTEXTURA
773 0 _tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil)
_xISSN 1678-457X
_g(Apr-Jun 2014), v. 34(2) p. 303-308
_wBR2015002480
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v34n2/13.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c326036
_d326036