| 000 | 01060nas a2200361 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR2015002480 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130153205.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aQ70; | ||
| 100 | 1 | _aBertagnolli, S.M.M. | |
| 100 | 1 | _aSilveira, M.L.R. | |
| 100 | 1 | _aFogaça, A. de O. | |
| 100 | 1 | _aUmann, L. | |
| 100 | 1 | _aPenna, N.G. | |
| 110 | 1 | _a | |
| 245 | 1 | _aBioactive compounds and acceptance of cookies made with Guava peel flour | |
| 650 | _aFARINHA | ||
| 650 | _aGOIABA | ||
| 650 | _aRESIDUO ORGANICO | ||
| 650 | _aANALISE DE ALIMENTO | ||
| 650 | _aPROPRIEDADE FISICO-QUIMICA | ||
| 650 | _aPALADAR | ||
| 650 | _aCOR | ||
| 650 | _aTEXTURA | ||
| 773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 1678-457X _g(Apr-Jun 2014), v. 34(2) p. 303-308 _wBR2015002480 |
|
| 856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v34n2/13.pdf |
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c326036 _d326036 |
||