000 | 01078nas a2200349 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2015002501 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130153217.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ04; | ||
100 | 1 | _aLins, A.C. de A. | |
100 | 1 | _aCavalcanti, D.T. de B. | |
100 | 1 | _aAzoubel, P.M. | |
100 | 1 | _aMélo, E. de A. | |
100 | 1 | _aMaciel, M.I.S. | |
110 | 1 | _a | |
245 | 1 | _aEffect of hydrocolloids on the physicochemical characteristics of yellow mombin structured fruit | |
650 | _aCAJA | ||
650 | _aGELATINA | ||
650 | _aPOLPA DE FRUTA | ||
650 | _aPROPRIEDADE FISICO-QUIMICA | ||
650 | _aANALISE DE ALIMENTO | ||
650 | _aPECTINA | ||
650 | _aCOMPOSTO ORGANICO | ||
773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 1678-457X _g(Jul-Sep 2014), v. 34(3) p. 456-463 _wBR2015002501 |
|
856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v34n3/04.pdf |
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c326117 _d326117 |