000 | 01007nas a2200349 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2015002464 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130153219.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ04; Q03; Q02 | ||
100 | 1 | _aNascimento, M. da S. do | |
100 | 1 | _aReolon, E.M. | |
100 | 1 | _aSantos, A.R.B. | |
100 | 1 | _aMoreira, V.E. | |
100 | 1 | _aSilva, I.F. da | |
100 | 1 | _aSilva, N. da | |
245 | 1 | _aEnterobacteriaceae in processed cocoa products | |
650 | _aCACAU | ||
650 | _aCHOCOLATE | ||
650 | _aALIMENTO PREPARADO | ||
650 | _aSALMONELLA | ||
650 | _aCOLIFORME | ||
650 | _aINDÚSTRIA | ||
650 | _aANÁLISE BACTERIOLÓGICA | ||
650 | _aANÁLISE QUALITATIVA | ||
773 | 0 |
_tRevista do Instituto Adolfo Lutz (Brazil) _xISSN 0073-9855 _g(Jan-Mar 2011), v. 70(1) p. 81-85 _wBR2015002464 |
|
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c326133 _d326133 |