000 01007nas a2200349 4500
001 BR2015002464
003 BR-BrBNA
005 20231130153219.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ04; Q03; Q02
100 1 _aNascimento, M. da S. do
100 1 _aReolon, E.M.
100 1 _aSantos, A.R.B.
100 1 _aMoreira, V.E.
100 1 _aSilva, I.F. da
100 1 _aSilva, N. da
245 1 _aEnterobacteriaceae in processed cocoa products
650 _aCACAU
650 _aCHOCOLATE
650 _aALIMENTO PREPARADO
650 _aSALMONELLA
650 _aCOLIFORME
650 _aINDÚSTRIA
650 _aANÁLISE BACTERIOLÓGICA
650 _aANÁLISE QUALITATIVA
773 0 _tRevista do Instituto Adolfo Lutz (Brazil)
_xISSN 0073-9855
_g(Jan-Mar 2011), v. 70(1) p. 81-85
_wBR2015002464
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c326133
_d326133