| 000 | 01231nas a2200397 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR2015002519 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130153227.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aQ02; | ||
| 100 | 1 | _aCunha, C.R. da | |
| 100 | 1 | _aSantos, S.L. dos | |
| 100 | 1 | _aMaciel, V.T. | |
| 100 | 1 | _aSouza, M.L. de | |
| 100 | 1 | _aFurtado, C. de M. | |
| 100 | 1 | _aCarvalho, A.V. | |
| 110 | 1 | _a | |
| 245 | 1 | _aStability of porridge pre-mixture made with Brazil nut flour and green banana flour with and without milk powder | |
| 650 | _aFARINHA | ||
| 650 | _aALIMENTO PREPARADO | ||
| 650 | _aPROCESSAMENTO | ||
| 650 | _aANALISE ORGANOLEPTICA | ||
| 650 | _aBANANA | ||
| 650 | _aCASTANHA DO PARA | ||
| 650 | _aARMAZENAMENTO | ||
| 650 | _aCONTROLE DE QUALIDADE | ||
| 650 | _aANALISE DE ALIMENTO | ||
| 650 | _aPRESERVACAO DE ALIMENTO | ||
| 773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 1678-457X _g(Jul-Sep 2014), v. 34(3) p. 585-590 _wBR2015002519 |
|
| 856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v34n3/22.pdf |
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c326182 _d326182 |
||