000 | 01021nas a2200325 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2015002527 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130153231.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ04; F01 | ||
100 | 1 | _aJacques, A.C. | |
100 | 1 | _aChaves, F.C. | |
100 | 1 | _aZambiazi, R.C. | |
100 | 1 | _aBrasil, M.C. | |
100 | 1 | _aCaramão, E.B. | |
110 | 1 | _a | |
245 | 1 | _aBioactive and volatile organic compounds in Southern Brazilian blackberry (Rubus Fruticosus)fruit cv. Tupy | |
650 | _aAMORA PRETA | ||
650 | _aPROPRIEDADE ORGANOLEPTICA | ||
650 | _aSABOR | ||
650 | _aCOMPOSTO ORGANICO | ||
650 | _aCOMPOSTO FENOLICO | ||
773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 1678-457X _g(Jul-Sep 2014), v. 34(3) p. 636-643 _wBR2015002527 |
|
856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v34n3/30.pdf |
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c326216 _d326216 |