000 01059nas a2200337 4500
001 BR2015002530
003 BR-BrBNA
005 20231130153232.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ02; Q04
100 1 _aCosta, J. de P. da
100 1 _aRocha, É.M. de F.F.
100 1 _aCosta, J.M.C. da
110 1 _a
245 1 _aStudy of the physicochemical characteristics of soursop powder obtained by spray-drying
650 _aGRAVIOLA
650 _aALIMENTO PREPARADO
650 _aSECAGEM
650 _aPROCESSAMENTO
650 _aPOLPA DE FRUTA
650 _aANNONA MURICATA
650 _aANALISE DE ALIMENTO
650 _aPROPRIEDADE FISICO-QUIMICA
773 0 _tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil)
_xISSN 1678-457X
_g(Oct-Dec 2014), v. 34(4) p. 663-666
_wBR2015002530
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v34n4/v34n4a03.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c326219
_d326219