| 000 | 01059nas a2200337 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR2015002530 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130153232.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aQ02; Q04 | ||
| 100 | 1 | _aCosta, J. de P. da | |
| 100 | 1 | _aRocha, É.M. de F.F. | |
| 100 | 1 | _aCosta, J.M.C. da | |
| 110 | 1 | _a | |
| 245 | 1 | _aStudy of the physicochemical characteristics of soursop powder obtained by spray-drying | |
| 650 | _aGRAVIOLA | ||
| 650 | _aALIMENTO PREPARADO | ||
| 650 | _aSECAGEM | ||
| 650 | _aPROCESSAMENTO | ||
| 650 | _aPOLPA DE FRUTA | ||
| 650 | _aANNONA MURICATA | ||
| 650 | _aANALISE DE ALIMENTO | ||
| 650 | _aPROPRIEDADE FISICO-QUIMICA | ||
| 773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 1678-457X _g(Oct-Dec 2014), v. 34(4) p. 663-666 _wBR2015002530 |
|
| 856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v34n4/v34n4a03.pdf |
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c326219 _d326219 |
||