000 01070nas a2200349 4500
001 BR2015002536
003 BR-BrBNA
005 20231130153238.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ04
100 1 _aSegura-Campos, M.
100 1 _aAcosta-Chi, Z.
100 1 _aRosado-Rubio, G.
100 1 _aChel-Guerrero, L.
100 1 _aBetancur-Ancona, D.
110 1 _a
245 1 _aWhole and crushed nutlets of chia (Salvia hispanica)from Mexico as a source of functional gums
650 _aSALVIA HISPANICA
650 _aSALVA
650 _aPROPRIEDADE FISICO-QUIMICA
650 _aANALISE DO ALIMENTO
650 _aPROTEINA
650 _aFIBRA
650 _aGOMA
773 0 _tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil)
_xISSN 1678-457X
_g(Oct-Dec 2014), v. 34(4) p. 701-709
_wBR2015002536
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v34n4/v34n4a09.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c326260
_d326260