000 | 01070nas a2200349 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2015002536 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130153238.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ04 | ||
100 | 1 | _aSegura-Campos, M. | |
100 | 1 | _aAcosta-Chi, Z. | |
100 | 1 | _aRosado-Rubio, G. | |
100 | 1 | _aChel-Guerrero, L. | |
100 | 1 | _aBetancur-Ancona, D. | |
110 | 1 | _a | |
245 | 1 | _aWhole and crushed nutlets of chia (Salvia hispanica)from Mexico as a source of functional gums | |
650 | _aSALVIA HISPANICA | ||
650 | _aSALVA | ||
650 | _aPROPRIEDADE FISICO-QUIMICA | ||
650 | _aANALISE DO ALIMENTO | ||
650 | _aPROTEINA | ||
650 | _aFIBRA | ||
650 | _aGOMA | ||
773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 1678-457X _g(Oct-Dec 2014), v. 34(4) p. 701-709 _wBR2015002536 |
|
856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v34n4/v34n4a09.pdf |
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c326260 _d326260 |