000 | 01079nas a2200325 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2015002540 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130153241.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aJ11 | ||
100 | 1 | _aAlibas, I. | |
100 | 1 | _aKoksal, N. | |
110 | 1 | _a | |
245 | 1 | _aForced-air, vacuum, and hydro precooling of cauliflower (Brassica oleracea L. var. botrytis cv. Freemont): part I. determination of precooling parameters | |
650 | _aCOUVE-FLOR | ||
650 | _aBRASSICA OLERACEA BOTRYTIS | ||
650 | _aREFRIGERACAO | ||
650 | _aPRESERVACAO DE ALIMENTO | ||
650 | _aPERDA DE PESO | ||
650 | _aBALANCO DE ENERGIA | ||
650 | _aCONTROLE DE QUALIDADE | ||
650 | _aANALISE | ||
773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 1678-457X _g(Oct-Dec 2014), v. 34(4) p. 730-737 _wBR2015002540 |
|
856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v34n4/v34n4a13.pdf |
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c326277 _d326277 |