000 | 00988nas a2200325 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2015001214 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130153246.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aF62 | ||
100 | 1 | _aRodrigues, L.J. | |
100 | 1 | _aPaula, N.R.F. de | |
100 | 1 | _aPinto, D.M. | |
100 | 1 | _aVilas Boas, E.V. de B. | |
110 | 1 | _a | |
245 | 1 | _aGrowth and maturation of pequi fruit of the Brazilian cerrado | |
650 | _aPEQUI | ||
650 | _aCRESCIMENTO | ||
650 | _aMATURACAO | ||
650 | _aCARYOCAR BRASILIENSE | ||
650 | _aFISIOLOGIA VEGETAL | ||
650 | _aFOTOSSINTESE | ||
773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 1678-457X _g(Jan-Mar 2015), v. 35(1) p. 10-17 _wBR2015001214 |
|
856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v35n1/0101-2061-cta-35-1-11.pdf |
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c326309 _d326309 |