000 01053nas a2200349 4500
001 BR2015002834
003 BR-BrBNA
005 20231130153253.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ03
100 1 _aMiele, A.
100 1 _aRizzon, L.A.
100 1 _aQueiroz, S.C. do N. de
100 1 _aGianello, C.
110 1 _a
245 1 _aPhysicochemical composition, minerals, and pesticide residues in organic grape juices
650 _aSUCO DE FRUTA
650 _aUVA
650 _aPESTICIDA
650 _aCONTAMINACAO
650 _aMETAL PESADO
650 _aPROPRIEDADE FISICO-QUIMICA
650 _aMINERAL
650 _aANALISE
773 0 _tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil)
_xISSN 1678-457X
_g(Jan-Mar 2015), v. 35(1) p. 120-126
_wBR2015002834
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v35n1/0101-2061-cta-35-1-120.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c326358
_d326358