000 | 01053nas a2200349 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2015002834 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130153253.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ03 | ||
100 | 1 | _aMiele, A. | |
100 | 1 | _aRizzon, L.A. | |
100 | 1 | _aQueiroz, S.C. do N. de | |
100 | 1 | _aGianello, C. | |
110 | 1 | _a | |
245 | 1 | _aPhysicochemical composition, minerals, and pesticide residues in organic grape juices | |
650 | _aSUCO DE FRUTA | ||
650 | _aUVA | ||
650 | _aPESTICIDA | ||
650 | _aCONTAMINACAO | ||
650 | _aMETAL PESADO | ||
650 | _aPROPRIEDADE FISICO-QUIMICA | ||
650 | _aMINERAL | ||
650 | _aANALISE | ||
773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 1678-457X _g(Jan-Mar 2015), v. 35(1) p. 120-126 _wBR2015002834 |
|
856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v35n1/0101-2061-cta-35-1-120.pdf |
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c326358 _d326358 |