000 | 01126nas a2200373 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2015002839 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130153256.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ70 | ||
100 | 1 | _aSouza, S.J.F. de | |
100 | 1 | _aAlves, A.I. | |
100 | 1 | _aVieira, É.N.R. | |
100 | 1 | _aVieira, J.A.G. | |
100 | 1 | _aRamos, A.M. | |
100 | 1 | _aTelis-Romero, J. | |
110 | 1 | _a | |
245 | 1 | _aStudy of thermodynamic water properties and moisture sorption hysteresis of mango skin | |
650 | _aRESIDUO ORGANICO | ||
650 | _aMANGA | ||
650 | _aCASCA | ||
650 | _aANALISE ESTATISTICA | ||
650 | _aADSORCAO | ||
650 | _aTEOR DE UMIDADE | ||
650 | _aBALANCO HIDRICO | ||
650 | _aCONTROLE TERMICO | ||
773 | 0 |
_tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil) _xISSN 1678-457X _g(Jan-Mar 2015), v. 35(1) p. 157-166 _wBR2015002839 |
|
856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v35n1/0101-2061-cta-35-1-157.pdf |
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c326376 _d326376 |