000 01126nas a2200373 4500
001 BR2015002839
003 BR-BrBNA
005 20231130153256.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ70
100 1 _aSouza, S.J.F. de
100 1 _aAlves, A.I.
100 1 _aVieira, É.N.R.
100 1 _aVieira, J.A.G.
100 1 _aRamos, A.M.
100 1 _aTelis-Romero, J.
110 1 _a
245 1 _aStudy of thermodynamic water properties and moisture sorption hysteresis of mango skin
650 _aRESIDUO ORGANICO
650 _aMANGA
650 _aCASCA
650 _aANALISE ESTATISTICA
650 _aADSORCAO
650 _aTEOR DE UMIDADE
650 _aBALANCO HIDRICO
650 _aCONTROLE TERMICO
773 0 _tCiência e Tecnologia de Alimentos (Brazil)
_xISSN 1678-457X
_g(Jan-Mar 2015), v. 35(1) p. 157-166
_wBR2015002839
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/cta/v35n1/0101-2061-cta-35-1-157.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c326376
_d326376