000 | 01029nas a2200337 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2015003127 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130153338.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aP10 | ||
100 | 1 | _aCasarini, L.M. | |
100 | 1 | _aHenriques, M.B. | |
100 | 1 | _aGraça-Lopes, R. | |
100 | 1 | _aSouza, M.R. de | |
245 | 1 | _aChemical and bacteriological evaluation of the water and mussels from Santos, bay São Paulo, Brazil | |
650 | _aÁGUA | ||
650 | _aMAR | ||
650 | _aMETAL PESADO | ||
650 | _aCRUSTÁCEO | ||
650 | _aCOMPOSTO ORGÂNICO | ||
650 | _aCONTAMINAÇÃO BACTERIANA | ||
650 | _aCRUSTÁCEO | ||
650 | _aCOMPOSTO ORGÂNICO | ||
650 | _aCONTAMINAÇÃO BACTERIANA | ||
773 | 0 |
_tRevista do Instituto Adolfo Lutz (Brazil) _xISSN 0073-9855 _g(Jul-Sep 2010), v. 69(3) p. 297-303 _wBR2015003127 |
|
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c326651 _d326651 |