000 01029nas a2200337 4500
001 BR2015003127
003 BR-BrBNA
005 20231130153338.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aP10
100 1 _aCasarini, L.M.
100 1 _aHenriques, M.B.
100 1 _aGraça-Lopes, R.
100 1 _aSouza, M.R. de
245 1 _aChemical and bacteriological evaluation of the water and mussels from Santos, bay São Paulo, Brazil
650 _aÁGUA
650 _aMAR
650 _aMETAL PESADO
650 _aCRUSTÁCEO
650 _aCOMPOSTO ORGÂNICO
650 _aCONTAMINAÇÃO BACTERIANA
650 _aCRUSTÁCEO
650 _aCOMPOSTO ORGÂNICO
650 _aCONTAMINAÇÃO BACTERIANA
773 0 _tRevista do Instituto Adolfo Lutz (Brazil)
_xISSN 0073-9855
_g(Jul-Sep 2010), v. 69(3) p. 297-303
_wBR2015003127
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c326651
_d326651