| 000 | 00955nas a2200313 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR2015005713 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130153817.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aQ02 | ||
| 100 | 1 | _aVilela, H.C. | |
| 100 | 1 | _aGoulart, P. de F.P. | |
| 100 | 1 | _aSouza, K.R.D. de | |
| 100 | 1 | _aVilas Boas, A.C. | |
| 100 | 1 | _aRoda, J.S. | |
| 100 | 1 | _aOliveira, R.M.E. de | |
| 245 | 1 | _aAntioxidant enzyme activity and fresh-cut arracacha quality | |
| 650 | _aMANDIOQUINHA-SALSA | ||
| 650 | _aALIMENTO PREPARADO | ||
| 650 | _aPROCESSAMENTO MINIMO | ||
| 650 | _aVIDA-DE-PRATELEIRA | ||
| 650 | _aPROPRIEDADE FÍSICO-QUÍMICA | ||
| 773 | 0 |
_tCiência e Agrotecnologia (Brazil) _xISSN 1413-7054 _g(May-Jun 2015), v. 39(3) p. 276-282 _wBR2015005713 |
|
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c328676 _d328676 |
||