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007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ02; Q04
100 1 _aDurán, X.A.
100 1 _aSaavedra, S.C.
100 1 _aBravo, M.R.
100 1 _aGutiérrez, M.M.
245 1 _aFormulation and physicochemical evaluation of vinegars produced from murta (Ugni molinae Turcz.)and maqui (Aristotlia chilensis (Molina)Stunz)with bees'honey (Apis mellifera L.)at laboratory scale
650 _aVINAGRE
650 _aPROPRIEDADE FÍSICO-QUÍMICA
650 _aFERMENTAÇÃO ACÉTICA
650 _aFERMENTAÇÃO ALCOÓLICA
773 0 _tBoletim do Centro de Pesquisa e Processamento de Alimentos (Brazil)
_xISSN 0102-0323
_g(Jul-Dec 2014), v. 32(2) p. 167-176
_wBR2015007116
909 _a56
_bSergio Santos
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_dSergio Santos
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