000 01047nas a2200337 4500
001 BR2016001264
003 BR-BrBNA
005 20231130154312.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aL02
100 1 _aCarvalho, F.B. de
100 1 _aStrighini, J.H.
100 1 _aMatos, M.S.
100 1 _aCafé, M.B.
100 1 _aLeandro, N.S.M.
100 1 _aGomes, N.A.
100 1 _aSantana, E.S.
100 1 _aJardim Filho, R.M.
245 1 _aEgg quality of hens fed different digestible lysine and arginine levels
650 _aGALINHA PARA POSTURA
650 _aDIETA
650 _aOVO
650 _aSUPLEMENTO ALIMENTAR
773 0 _tRevista Brasileira de Ciência Avícola (Brazil)
_xISSN 1806-9061
_g(Jan-Mar 2015), v. 17(1) p. 63-68
_wBR2016001264
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/rbca/v17n1/1516-635X-rbca-17-01-00063.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c330866
_d330866