000 00839nas a2200277 4500
001 BR2016001597
003 BR-BrBNA
005 20231130154356.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aF60
100 1 _aMakhlouf-Gafsi, I.
100 1 _aMokni-Ghribi, A.
100 1 _aBchir, B.
100 1 _aBlecker, C.
100 1 _aBesbes, S.
245 1 _aPhysico-chemical properties and amino acid profiles of sap from Runisian date plam
650 _aTAMARA
650 _aPROPRIEDADE FISICO-QUIMICA
650 _aCOMPOSIÇÃO QUIMICA
773 0 _tScientia Agricola (Brazil)
_xISSN 0103-9016
_gJan-Feb 2016), v. 73(1) p. 85-90
_wBR2016001597
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c331194
_d331194