| 000 | 00839nas a2200277 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR2016001597 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130154356.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aF60 | ||
| 100 | 1 | _aMakhlouf-Gafsi, I. | |
| 100 | 1 | _aMokni-Ghribi, A. | |
| 100 | 1 | _aBchir, B. | |
| 100 | 1 | _aBlecker, C. | |
| 100 | 1 | _aBesbes, S. | |
| 245 | 1 | _aPhysico-chemical properties and amino acid profiles of sap from Runisian date plam | |
| 650 | _aTAMARA | ||
| 650 | _aPROPRIEDADE FISICO-QUIMICA | ||
| 650 | _aCOMPOSIÇÃO QUIMICA | ||
| 773 | 0 |
_tScientia Agricola (Brazil) _xISSN 0103-9016 _gJan-Feb 2016), v. 73(1) p. 85-90 _wBR2016001597 |
|
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c331194 _d331194 |
||