000 00999nas a2200325 4500
001 BR2016002426
003 BR-BrBNA
005 20231130154523.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aF30
100 1 _aPimenta, S.
100 1 _aMenezes, D.
100 1 _aNeder, D.G.
100 1 _aMelo, R.A.
100 1 _aAraujo, A.L.R.
100 1 _aMaranhão, E.A.A.
245 1 _aAdaptability and stability of pepper hybrids under conventional and organic production systems
650 _aPIMENTÃO
650 _aHÍBRIDO
650 _aSISTEMA DE CULTIVO
650 _aMELHORAMENTO GENÉTICO VEGETAL
650 _aPARÂMETRO GENÉTICO
650 _aCARACTERÍSTICAS AGRONÔMICAS
773 0 _tHorticultura Brasileira (Brazil)
_xISSN 0102-0536
_g(Apr-Jun 2016), v. 34(2) p. 168-174
_wBR2016002426
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c331783
_d331783