000 | 00999nas a2200325 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2016002426 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130154523.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aF30 | ||
100 | 1 | _aPimenta, S. | |
100 | 1 | _aMenezes, D. | |
100 | 1 | _aNeder, D.G. | |
100 | 1 | _aMelo, R.A. | |
100 | 1 | _aAraujo, A.L.R. | |
100 | 1 | _aMaranhão, E.A.A. | |
245 | 1 | _aAdaptability and stability of pepper hybrids under conventional and organic production systems | |
650 | _aPIMENTÃO | ||
650 | _aHÍBRIDO | ||
650 | _aSISTEMA DE CULTIVO | ||
650 | _aMELHORAMENTO GENÉTICO VEGETAL | ||
650 | _aPARÂMETRO GENÉTICO | ||
650 | _aCARACTERÍSTICAS AGRONÔMICAS | ||
773 | 0 |
_tHorticultura Brasileira (Brazil) _xISSN 0102-0536 _g(Apr-Jun 2016), v. 34(2) p. 168-174 _wBR2016002426 |
|
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c331783 _d331783 |