000 01042nas a2200349 4500
001 BR2016003653
003 BR-BrBNA
005 20231130154730.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ02; Q04
100 1 _aMarodin, J.C.
100 1 _aResende, J.T.V.
100 1 _aMorales, R.G.F.
100 1 _aFaria, M.V.
100 1 _aTrevisam, A.R.
100 1 _aFigueiredo, A.S.T.
100 1 _aDias, D.M.
245 1 _aTomato post-harvest durability and physicochemical quality depending on silicon sources and doses
650 _aTOMATE
650 _aSILÍCIO
650 _aDOSE
650 _aPÓS-COLHEITA
650 _aPRESERVAÇÃO DE ALIMENTO
650 _aPROPRIEDADE FÍSICO-QUÍMICA
650 _aQUALIDADE
773 0 _tHorticultura Brasileira (Brazil)
_xISSN 0102-0536
_g(Jul-Sep 2016), v. 34(3) p. 361-366
_wBR2016003653
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c332703
_d332703