000 | 01042nas a2200349 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2016003653 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130154730.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ02; Q04 | ||
100 | 1 | _aMarodin, J.C. | |
100 | 1 | _aResende, J.T.V. | |
100 | 1 | _aMorales, R.G.F. | |
100 | 1 | _aFaria, M.V. | |
100 | 1 | _aTrevisam, A.R. | |
100 | 1 | _aFigueiredo, A.S.T. | |
100 | 1 | _aDias, D.M. | |
245 | 1 | _aTomato post-harvest durability and physicochemical quality depending on silicon sources and doses | |
650 | _aTOMATE | ||
650 | _aSILÍCIO | ||
650 | _aDOSE | ||
650 | _aPÓS-COLHEITA | ||
650 | _aPRESERVAÇÃO DE ALIMENTO | ||
650 | _aPROPRIEDADE FÍSICO-QUÍMICA | ||
650 | _aQUALIDADE | ||
773 | 0 |
_tHorticultura Brasileira (Brazil) _xISSN 0102-0536 _g(Jul-Sep 2016), v. 34(3) p. 361-366 _wBR2016003653 |
|
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c332703 _d332703 |