000 01021nas a2200337 4500
001 BR2016004016
003 BR-BrBNA
005 20231130154757.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ04
100 1 _aSilva, D.F. da
100 1 _aPio, R.
100 1 _aSoares, D.R.
100 1 _aElias, H.H. de S.
100 1 _aVilla, F.
100 1 _aVilas Boas, E.V. de B.
245 1 _aLight spectrum on the quality of fruits of physalis species in subtropical area
650 _aCAMAPU
650 _aPÓS-COLHEITA
650 _aQUALIDADE
650 _aVITAMINA C
650 _aCOMPOSIÇÃO QUÍMICA
650 _aANTIOXIDANTE
773 0 _tBragantia (Brazil)
_xISSN 1678-4499
_g(Jul-Sep 2016), v. 75(3) p. 371-376
_wBR2016004016
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/brag/v75n3/0006-8705-brag-1678-4499463.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c332895
_d332895