000 | 00932nas a2200313 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2016004096 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130154808.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ04 | ||
100 | 1 | _aSleder, F. | |
100 | 1 | _aCardoso, D.A. | |
100 | 1 | _aSavay-da-Silva, L.K. | |
100 | 1 | _aAbreu, J.S. de | |
100 | 1 | _aOliveira, A.C.S. de | |
100 | 1 | _aAlmeida Filho, E.S. de | |
245 | 1 | _aDevelopment and characterization of a tambaqui sausage | |
650 | _aTAMBAQUI | ||
650 | _aPEIXE DE ÁGUA DOCE | ||
650 | _aLINGUIÇA | ||
650 | _aANÁLISE ORGANOLÉPTICA | ||
650 | _aVIDA-DE-PRATELEIRA | ||
773 | 0 |
_tCiência e Agrotecnologia (Brazil) _xISSN 1413-7054 _g(Nov-Dec 2015), v. 39(6) p. 604-612 _wBR2016004096 |
|
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c332972 _d332972 |