000 | 00954nas a2200313 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2015006384 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130154816.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aF30 | ||
100 | 1 | _aMoura, W. de M. | |
100 | 1 | _aSoares, Y.J.B. | |
100 | 1 | _aAmaral Júnior, A.T. do | |
100 | 1 | _aLima, P.C. de | |
100 | 1 | _aMartinez, H.E.P. | |
100 | 1 | _aGravina, G. de A. | |
245 | 1 | _aGenetic diversity in arabica coffee grow in potassium-constrained environment | |
650 | _aCAFÉ | ||
650 | _aEFICIÊNCIA NUTRICIONAL | ||
650 | _aPOTÁSSIO | ||
650 | _aHIBRIDAÇÃO | ||
650 | _aMELHORAMENTO GENÉTICO VEGETAL | ||
773 | 0 |
_tCiência e Agrotecnologia (Brazil) _xISSN 1413-7054 _g(Jan-Feb 2015), v. 39(1) p. 23-31 _wBR2015006384 |
|
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c333039 _d333039 |