000 | 00999nas a2200313 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2016004847 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130154906.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ04; Q03 | ||
100 | 1 | _aCelen, M.F. | |
100 | 1 | _aSögüt, B. | |
100 | 1 | _aZorba, O. | |
100 | 1 | _aDemirulus, H. | |
100 | 1 | _aTekeli, A. | |
245 | 1 | _aComparison of normal and PSE turkey breast meat for chemical composition, pH, color, myoglobin, and drip loss | |
650 | _aPERU | ||
650 | _aCARNE | ||
650 | _aQUALIDADE | ||
650 | _aCOMPOSIÇÃO QUÍMICA | ||
650 | _aANÁLISE ORGANOLÉPTICA | ||
773 | 0 |
_tRevista Brasileira de Zootecnia (Brazil) _xISSN 1806-9290 _g(Aug 2016), v. 45(8) p. 441-444 _wBR2016004847 |
|
856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/rbz/v45n8/1806-9290-rbz-45-08-00441.pdf |
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c333391 _d333391 |