000 00999nas a2200313 4500
001 BR2016004847
003 BR-BrBNA
005 20231130154906.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ04; Q03
100 1 _aCelen, M.F.
100 1 _aSögüt, B.
100 1 _aZorba, O.
100 1 _aDemirulus, H.
100 1 _aTekeli, A.
245 1 _aComparison of normal and PSE turkey breast meat for chemical composition, pH, color, myoglobin, and drip loss
650 _aPERU
650 _aCARNE
650 _aQUALIDADE
650 _aCOMPOSIÇÃO QUÍMICA
650 _aANÁLISE ORGANOLÉPTICA
773 0 _tRevista Brasileira de Zootecnia (Brazil)
_xISSN 1806-9290
_g(Aug 2016), v. 45(8) p. 441-444
_wBR2016004847
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/rbz/v45n8/1806-9290-rbz-45-08-00441.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c333391
_d333391