000 | 01052nas a2200349 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2016004872 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130154908.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ04; L02 | ||
100 | 1 | _aBorghi, T.H. | |
100 | 1 | _aSilva Sobrinho, A.G. da | |
100 | 1 | _aZeola, N.M.B.L. | |
100 | 1 | _aAlmeida, F.A. de | |
100 | 1 | _aCirne, L.G.A. | |
100 | 1 | _aLima, A.R.C. | |
245 | 1 | _aDietary glycerin does not affect meat quality of Ile de France lambs | |
650 | _aCORDEIRO | ||
650 | _aDIETA | ||
650 | _aCARNE | ||
650 | _aÁCIDO GRAXO | ||
650 | _aCOMPOSIÇÃO QUÍMICA | ||
650 | _aGLICERINA | ||
650 | _aMÚSCULO | ||
773 | 0 |
_tRevista Brasileira de Zootecnia (Brazil) _xISSN 1806-9290 _g(Sep 2016), v. 45(9) p. 554-562 _wBR2016004872 |
|
856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/rbz/v45n9/1516-3598-rbz-45-09-00554.pdf |
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c333406 _d333406 |