000 01052nas a2200349 4500
001 BR2016004872
003 BR-BrBNA
005 20231130154908.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ04; L02
100 1 _aBorghi, T.H.
100 1 _aSilva Sobrinho, A.G. da
100 1 _aZeola, N.M.B.L.
100 1 _aAlmeida, F.A. de
100 1 _aCirne, L.G.A.
100 1 _aLima, A.R.C.
245 1 _aDietary glycerin does not affect meat quality of Ile de France lambs
650 _aCORDEIRO
650 _aDIETA
650 _aCARNE
650 _aÁCIDO GRAXO
650 _aCOMPOSIÇÃO QUÍMICA
650 _aGLICERINA
650 _aMÚSCULO
773 0 _tRevista Brasileira de Zootecnia (Brazil)
_xISSN 1806-9290
_g(Sep 2016), v. 45(9) p. 554-562
_wBR2016004872
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/rbz/v45n9/1516-3598-rbz-45-09-00554.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c333406
_d333406