| 000 | 00883nas a2200289 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR2017000001 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130155004.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aL01 | ||
| 100 | 1 | _aJacob, F.G. | |
| 100 | 1 | _aBaracho, M.S. | |
| 100 | 1 | _aNããs, I.A. | |
| 100 | 1 | _aLima, N.S.D. | |
| 100 | 1 | _aSalgado, D.D. | |
| 100 | 1 | _aSouza, R. | |
| 245 | 1 | _aRisk of incidence of Hock Burn and pododermatitis in broilers reared under comercial conditions | |
| 650 | _aFRANGO DE CORTE | ||
| 650 | _aPRODUÇÃO ANIMAL | ||
| 650 | _aLESÃO | ||
| 773 | 0 |
_tBrazilian Journal of Poultry Science (Brazil) _xISSN 1516-635X _g(Jul-Sep 2016), v. 18(3) p. 357-362 _wBR2017000001 |
|
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c333817 _d333817 |
||