000 00883nas a2200289 4500
001 BR2017000001
003 BR-BrBNA
005 20231130155004.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aL01
100 1 _aJacob, F.G.
100 1 _aBaracho, M.S.
100 1 _aNããs, I.A.
100 1 _aLima, N.S.D.
100 1 _aSalgado, D.D.
100 1 _aSouza, R.
245 1 _aRisk of incidence of Hock Burn and pododermatitis in broilers reared under comercial conditions
650 _aFRANGO DE CORTE
650 _aPRODUÇÃO ANIMAL
650 _aLESÃO
773 0 _tBrazilian Journal of Poultry Science (Brazil)
_xISSN 1516-635X
_g(Jul-Sep 2016), v. 18(3) p. 357-362
_wBR2017000001
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c333817
_d333817