000 | 00947nas a2200301 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2017000013 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130155006.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ02 | ||
100 | 1 | _aArguelo, N.N. | |
100 | 1 | _aGarcia, E.R.M. | |
100 | 1 | _aFerreira de Lara, J.A. | |
100 | 1 | _aFerraz, A.L.J. | |
245 | 1 | _aPhysicochemical Characteristics and lipid oxidation of chicken inner fillets subjected to different thermal processing types | |
650 | _aFRANGO | ||
650 | _aCARNE | ||
650 | _aPROCESSAMENTO | ||
650 | _aCOMPOSIÇÃO QUÍMICA | ||
650 | _aOXIDAÇÃO | ||
650 | _aLIPÍDIO | ||
773 | 0 |
_tBrazilian Journal of Poultry Science (Brazil) _xISSN 1516-635X _g(Jul-Sep 2016), v. 18(3) p. 443-450 _wBR2017000013 |
|
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c333829 _d333829 |