000 | 00944nas a2200313 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2017000638 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130155052.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aM12 | ||
100 | 1 | _aVieira, G.R.A. da S. | |
100 | 1 | _aSoares, M. | |
100 | 1 | _aRamirez, N.C.B. | |
100 | 1 | _aSchleder, D.D. | |
100 | 1 | _aSilva, B.C. da | |
100 | 1 | _aMouriño, J.L.P. | |
100 | 1 | _aAndreatta, E.R. | |
100 | 1 | _aVieira, F. do N. | |
245 | 1 | _aLactic acid bacteria used as preservative in fresh feed for marine shrimp maturation | |
650 | _aCAMARÃO | ||
650 | _aAQUICULTURA | ||
650 | _aMATURAÇÃO | ||
773 | 0 |
_tPesquisa Agropecuária Brasileira (Brazil) _xISSN 0100-204X _g(Nov 2016), v. 51(11) p. 1799-1805 _wBR2017000638 |
|
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c334201 _d334201 |