000 00944nas a2200313 4500
001 BR2017000638
003 BR-BrBNA
005 20231130155052.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aM12
100 1 _aVieira, G.R.A. da S.
100 1 _aSoares, M.
100 1 _aRamirez, N.C.B.
100 1 _aSchleder, D.D.
100 1 _aSilva, B.C. da
100 1 _aMouriño, J.L.P.
100 1 _aAndreatta, E.R.
100 1 _aVieira, F. do N.
245 1 _aLactic acid bacteria used as preservative in fresh feed for marine shrimp maturation
650 _aCAMARÃO
650 _aAQUICULTURA
650 _aMATURAÇÃO
773 0 _tPesquisa Agropecuária Brasileira (Brazil)
_xISSN 0100-204X
_g(Nov 2016), v. 51(11) p. 1799-1805
_wBR2017000638
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c334201
_d334201