000 | 00960nas a2200313 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2017000713 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130155106.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ02 | ||
100 | 1 | _aFagnani, R. | |
100 | 1 | _aMexia, M.M. | |
100 | 1 | _aPuppio, A.A.N | |
100 | 1 | _aBattaglini, A.P.P. | |
245 | 1 | _aSanitary aspects and technological challenges of whole milk microfiltration at low temperatures | |
650 | _aLEITE INTEGRAL | ||
650 | _aMICROBIOLOGIA | ||
650 | _aBACTÉRIA AERÓBICA | ||
650 | _aVIDA-DE-PRATELEIRA | ||
650 | _aTRATAMENTO TÉRMICO | ||
650 | _aPASTEURIZAÇÃO | ||
650 | _aMEMBRANA | ||
773 | 0 |
_tPesquisa Agropecuária Brasileira (Brazil) _xISSN 0100-204X _g(Aug 2016), v. 51(8) p. 990-997 _wBR2017000713 |
|
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c334308 _d334308 |