000 00832nas a2200277 4500
001 BR2017000965
003 BR-BrBNA
005 20231130155123.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aH01
100 1 _aWuerges, K.L.
100 1 _aSantos, A.C.F. dos
100 1 _aMori, A.L.B.
100 1 _aBenassi, M. de T.
245 1 _aContents of diterpenes in espresso coffee brews prepared from commercial capsules
650 _aCAFÉ TRATADO
650 _aCOMPOSIÇÃO QUÍMICA
650 _aQUALIDADE
650 _aCONSUMO
773 0 _tCoffee Science (Brazil)
_xISSN 1809-6875
_g(Apr-Jun 2016), v. 11(2) p. 276-284
_wBR2017000965
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c334426
_d334426