000 | 00832nas a2200277 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2017000965 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130155123.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aH01 | ||
100 | 1 | _aWuerges, K.L. | |
100 | 1 | _aSantos, A.C.F. dos | |
100 | 1 | _aMori, A.L.B. | |
100 | 1 | _aBenassi, M. de T. | |
245 | 1 | _aContents of diterpenes in espresso coffee brews prepared from commercial capsules | |
650 | _aCAFÉ TRATADO | ||
650 | _aCOMPOSIÇÃO QUÍMICA | ||
650 | _aQUALIDADE | ||
650 | _aCONSUMO | ||
773 | 0 |
_tCoffee Science (Brazil) _xISSN 1809-6875 _g(Apr-Jun 2016), v. 11(2) p. 276-284 _wBR2017000965 |
|
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c334426 _d334426 |