000 | 00845nas a2200289 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2017001794 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130155254.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ02 | ||
100 | 1 | _aFagnani, R. | |
100 | 1 | _aSchuck, J. | |
100 | 1 | _aBotaro, B.G. | |
100 | 1 | _aSantos, F.C. dos | |
245 | 1 | _aExtended storage of cold raw milk on yogurt manufacturing | |
650 | _aLEITE | ||
650 | _aARMAZENAMENTO | ||
650 | _aFERMENTAÇÃO | ||
650 | _aIOGURTE | ||
650 | _aPROPRIEDADE FÍSICO-QUÍMICA | ||
773 | 0 |
_tPesquisa Agropecuária Brasileira (Brazil) _xISSN 0100-204X _g(Feb 2017), v. 52(2) p. 104-112 _wBR2017001794 |
|
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c335089 _d335089 |