000 01196nas a2200373 4500
001 BR2017001832
003 BR-BrBNA
005 20231130155259.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aL51; L01
100 1 _aHernández-Garcia, P.A.
100 1 _aMendoza-Martinez, G.D.
100 1 _aSánchez, N.
100 1 _aMartínez-Garcia, J.A.
100 1 _aPlata-Pérez, F.X.
100 1 _aLara-Bueno, A.
100 1 _aFerraro, S.M.
245 1 _aEffects of increasing dietary concentrations of fish oil on lamb performance, ruminal fermentation, and leptin gene expression in perirenal fat
650 _aCORDEIRO
650 _aDIETA
650 _aÓLEO
650 _aCARCAÇA
650 _aQUALIDADE
650 _aFERMENTAÇÃO
650 _aRÚMEN
650 _aPRODUÇÃO ANIMAL
773 0 _tRevista Brasileira de Zootecnia (Brazil)
_xISSN 1806-9290
_g(Jun 2017), v. 46(6) p. 521-526
_wBR2017001832
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/rbz/v46n6/1806-9290-rbz-46-06-0521.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c335123
_d335123