| 000 | 00905nas a2200289 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR2017002210 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130155332.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aP33 | ||
| 100 | 1 | _aSantos, E.O. de J. | |
| 100 | 1 | _aGontijo, I. | |
| 100 | 1 | _aSilva, M.B. da | |
| 100 | 1 | _aPartelli, F.L. | |
| 245 | 1 | _aSampling design of soil physical properties in a conilon coffee field | |
| 650 | _aCAFÉ | ||
| 650 | _aANÁLISE DO SOLO | ||
| 650 | _aFÍSICA | ||
| 650 | _aAMOSTRAGEM | ||
| 773 | 0 |
_tRevista Brasileira de Ciência do Solo (Brazil) _xISSN 1806-9657 _g(2017), v. 41 p. 1-13 _wBR2017002210 |
|
| 856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/rbcs/v41/0100-0683-rbcs-01000683rbcs20160426.pdf |
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c335355 _d335355 |
||