000 00905nas a2200289 4500
001 BR2017002210
003 BR-BrBNA
005 20231130155332.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aP33
100 1 _aSantos, E.O. de J.
100 1 _aGontijo, I.
100 1 _aSilva, M.B. da
100 1 _aPartelli, F.L.
245 1 _aSampling design of soil physical properties in a conilon coffee field
650 _aCAFÉ
650 _aANÁLISE DO SOLO
650 _aFÍSICA
650 _aAMOSTRAGEM
773 0 _tRevista Brasileira de Ciência do Solo (Brazil)
_xISSN 1806-9657
_g(2017), v. 41 p. 1-13
_wBR2017002210
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/rbcs/v41/0100-0683-rbcs-01000683rbcs20160426.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c335355
_d335355