000 | 01005nas a2200313 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2017002873 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130155410.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aL01 | ||
100 | 1 | _aViana, E. de F. | |
100 | 1 | _aStringhini, J.H. | |
100 | 1 | _aCarvalho, F.B. de | |
100 | 1 | _aViana, D.M.P. | |
100 | 1 | _aCosta, M.A. da | |
245 | 1 | _aEffects of crude protein levels on egg quality traits of brown layers raised in two production systems | |
650 | _aAVICULTURA | ||
650 | _aOVO | ||
650 | _aQUALIDADE | ||
650 | _aPROTEÍNA BRUTA | ||
650 | _aSISTEMA DE PRODUÇÃO | ||
773 | 0 |
_tRevista Brasileira de Zootecnia (Brazil) _xISSN 1806-9290 _g(Nov 2017), v. 46(11) p. 847-855 _wBR2017002873 |
|
856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/rbz/v46n11/1806-9290-rbz-46-11-0847.pdf |
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c335632 _d335632 |