000 01005nas a2200313 4500
001 BR2017002873
003 BR-BrBNA
005 20231130155410.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aL01
100 1 _aViana, E. de F.
100 1 _aStringhini, J.H.
100 1 _aCarvalho, F.B. de
100 1 _aViana, D.M.P.
100 1 _aCosta, M.A. da
245 1 _aEffects of crude protein levels on egg quality traits of brown layers raised in two production systems
650 _aAVICULTURA
650 _aOVO
650 _aQUALIDADE
650 _aPROTEÍNA BRUTA
650 _aSISTEMA DE PRODUÇÃO
773 0 _tRevista Brasileira de Zootecnia (Brazil)
_xISSN 1806-9290
_g(Nov 2017), v. 46(11) p. 847-855
_wBR2017002873
856 4 0 _uhttp://www.scielo.br/pdf/rbz/v46n11/1806-9290-rbz-46-11-0847.pdf
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c335632
_d335632