000 | 01040nas a2200337 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2017003367 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130155459.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aL51 | ||
100 | 1 | _aLopes, C. da C. | |
100 | 1 | _aRabello, C.B. | |
100 | 1 | _aSilva, J. de C.R. da | |
100 | 1 | _aArruda, E.M.F. de | |
100 | 1 | _aLudke, M. do C.M.M. | |
100 | 1 | _aDutra Junior, W.M. | |
245 | 1 | _aSugarcane yeast inclusion for broilers at post-hatch | |
650 | _aFRANGO DE CORTE | ||
650 | _aMORFOLOGIA ANIMAL | ||
650 | _aINTESTINO | ||
650 | _aINGESTÃO | ||
650 | _aCONVERSÃO ALIMENTAR | ||
650 | _aPERFORMANCE | ||
773 | 0 |
_tRevista Brasileira de Zootecnia (Brazil) _xISSN 1806-9290 _g(Dec 2017), v. 46(12) p. 924-928 _wBR2017003367 |
|
856 | 4 | 0 | _uhttp://www.scielo.br/pdf/rbz/v46n12/1806-9290-rbz-46-12-0924.pdf |
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c335994 _d335994 |