| 000 | 00865nas a2200277 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BR2018000121 | ||
| 003 | BR-BrBNA | ||
| 005 | 20231130155514.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
| 040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
| 041 | _a(En) | ||
| 072 | _aQ02 | ||
| 100 | 1 | _aFrancisco, M.R. | |
| 100 | 1 | _aSaldanha, T. | |
| 100 | 1 | _aFraga, M.E. | |
| 245 | 1 | _aFungi as an alternative to produce essential fatty acids | |
| 650 | _aÁCIDO GRAXO | ||
| 650 | _aBIOTECNOLOGIA | ||
| 650 | _aALIMENTO | ||
| 650 | _aBIOMASSA | ||
| 773 | 0 |
_tCientífica. Revista de Ciências Agrárias (Brazil) _xISSN 1984-5529 _g(2017), v. 45(2) p. 123-129 _wBR2018000121 |
|
| 856 | 4 | 0 | _uhttp://cientifica.org.br/index.php/cientifica/article/view/945/567 |
| 909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
| 942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
| 999 |
_c336111 _d336111 |
||