000 01046nas a2200325 4500
001 BR2018000156
003 BR-BrBNA
005 20231130155517.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aF60; F30
100 1 _aTonin, J.
100 1 _aMachado, J.T.M.
100 1 _aBenati, J.A.
100 1 _aRohrig, B.
100 1 _aSobuck, L.
100 1 _aChassot, T.
100 1 _aSchneider, E.P.
245 1 _aYield and quality of fruits of strawberry cultivars in an organic production system
650 _aMORANGO
650 _aPRODUÇÃO ORGÂNICA
650 _aPROPRIEDADE FÍSICO-QUÍMICA
650 _aCOMPETIÇÃO DE VARIEDADE
773 0 _tCientífica. Revista de Ciências Agrárias (Brazil)
_xISSN 1984-5529
_g(2017), v. 45(3) p. 271-277
_wBR2018000156
856 4 0 _uhttp://cientifica.org.br/index.php/cientifica/article/view/996/590
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c336130
_d336130