000 | 00973nas a2200313 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2018000171 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130155519.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aF01 | ||
100 | 1 | _aSousa, F. de M. | |
100 | 1 | _aPádua, L.E. de M. | |
100 | 1 | _aPortela, G.L.F. | |
100 | 1 | _aSousa, M. de | |
100 | 1 | _aCarvalho, L.F. de | |
245 | 1 | _aPhenological characterization and development of fava beans | |
650 | _aFEIJÃO FAVA | ||
650 | _aGERMINAÇÃO | ||
650 | _aFLORAÇÃO | ||
650 | _aCRESCIMENTO | ||
650 | _aPRODUTIVIDADE | ||
773 | 0 |
_tCientífica. Revista de Ciências Agrárias (Brazil) _xISSN 1984-5529 _g(2017), v. 45(4) p. 379-382 _wBR2018000171 |
|
856 | 4 | 0 | _uhttp://cientifica.org.br/index.php/cientifica/article/view/999/607 |
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c336145 _d336145 |