000 | 01066nas a2200337 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BR2018000223 | ||
003 | BR-BrBNA | ||
005 | 20231130155524.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d | ||
040 |
_aBR-BrBNA _bpor _cBiblioteca Nacional de Agricultura |
||
041 | _a(En) | ||
072 | _aQ02; Q03 | ||
100 | 1 | _aMadaleno, L.L. | |
100 | 1 | _aMinari, G.D. | |
100 | 1 | _aAnnunzio, F.R. de | |
100 | 1 | _aCarvalho, M.R. de | |
100 | 1 | _aBossa Júnior, G.R. | |
100 | 1 | _aFrigieri, M.C. | |
245 | 1 | _aUse of antimicrobials for contamination control during ethanolic fermentation | |
650 | _aORÉGANO | ||
650 | _aÓLEO ESSENCIAL | ||
650 | _aLÚPULO | ||
650 | _aCOMPOSIÇÃO QUÍMICA | ||
650 | _aFERMENTAÇÃO | ||
650 | _aCONTAMINAÇÃO | ||
773 | 0 |
_tCientífica. Revista de Ciências Agrárias (Brazil) _xISSN 1984-5529 _g(2016), v. 44(2) p. 226-234 _wBR2018000223 |
|
856 | 4 | 0 | _uhttp://cientifica.org.br/index.php/cientifica/article/view/760/495 |
909 |
_a56 _bSergio Santos _c56 _dSergio Santos |
||
942 |
_2AGRIS _n0 _cANA |
||
999 |
_c336182 _d336182 |