000 01066nas a2200337 4500
001 BR2018000223
003 BR-BrBNA
005 20231130155524.0
007 ta
008 230509b bl.|||p| |||| 00| 00por d
040 _aBR-BrBNA
_bpor
_cBiblioteca Nacional de Agricultura
041 _a(En)
072 _aQ02; Q03
100 1 _aMadaleno, L.L.
100 1 _aMinari, G.D.
100 1 _aAnnunzio, F.R. de
100 1 _aCarvalho, M.R. de
100 1 _aBossa Júnior, G.R.
100 1 _aFrigieri, M.C.
245 1 _aUse of antimicrobials for contamination control during ethanolic fermentation
650 _aORÉGANO
650 _aÓLEO ESSENCIAL
650 _aLÚPULO
650 _aCOMPOSIÇÃO QUÍMICA
650 _aFERMENTAÇÃO
650 _aCONTAMINAÇÃO
773 0 _tCientífica. Revista de Ciências Agrárias (Brazil)
_xISSN 1984-5529
_g(2016), v. 44(2) p. 226-234
_wBR2018000223
856 4 0 _uhttp://cientifica.org.br/index.php/cientifica/article/view/760/495
909 _a56
_bSergio Santos
_c56
_dSergio Santos
942 _2AGRIS
_n0
_cANA
999 _c336182
_d336182